Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Met zoekmachine optimalisatie genereer je meer leads met de produkten of diensten die u verkoopt, en kom u hoog genoteerd te staan in de ranking van Google.

Webdesign

Het ontwerpen en programmeren van websites en webshops. Wij zorgen voor een professionele webshop of bedrijfs website,  inbegrepen alle belangrijke SEO kernpunten voor een goede vindbaarheid.

Linkbuilding

Door het toepassen van onze linkbuilding technieken zorgen we voor een organische groei van uw website in Google. Linkbuilding is naast content optimalisatie  het succes van uw website.

services-1

Haal meer omzet uit uw website

Wij zorgen ervoor dat potentiële klanten gemakkelijk de weg vinden naar uw website als ze op zoek zijn naar uw diensten of producten. Uw website zal beter gevonden in Google. Als uw website geoptimaliseerd is is het van groot belang om zoveel mogelijk relevante links van andere websites te krijgen. En daar zorgt ons team van ervaren SEO specialisten dagelijks voor. Wij plaatsen kwalitatief hoogwaardige backlinks die uw website hoger laten scoren in Google. Het resultaat: extra bezoekers, nieuwe klanten en dus een hogere omzet. Daarom is linkbuilding de moeite waard.

Verschillende soorten backlinks hebben een verschillende waarde

Wij zorgen ervoor dat uw website een zo natuurlijk mogelijk linkprofiel heeft. Een backlink naar uw website bestaat uit een stukje tekst, de ankertekst. Aan de hand van die ankertekst schat Google in hoe waardevol die link is. Het komt erop aan dat uw website een zo natuurlijk mogelijk linkprofiel moet hebben. Een goede mix van verschillende backlinks naar uw website zorgt ervoor dat uw linkprofiel er voor Google prima uitziet.

services-2

Volgende stappen...

Waardevolle backlinks verzamelen kost veel tijd en moeite, besteed dit uit aan ons team. Wij zorgen voor hogere posities in de organische zoekresultaten van Google.