Linbuilding experts

Wij zijn een team van internet experts gespecialiseerd in SEO en linkbuilding. Dagelijks zorgen wij ervoor dat de websites van onze klanten beter gevonden worden in Google. Naast SEO advies en het optimaliseren van websites om hoger te scoren in Google gaan wij nog een stap verder. Wij plaatsen handmatig backlinks op relevante websites, startpagina’s en blogs, deze links zijn kwalitatief wat op korte termijn zorgt voor  goede resultaten.

Kwalitatieve linkbuilding

Elke link wordt handmatig geplaatst op relevante websites. Door het plaatsen van kwalitatieve links zal Google deze waarderen waardoor u website zal stijgen in het zoekresultaat. De links die wij plaatsen zijn links afkomstig van veel bezochte startpagina’s en websites die relevant zijn aan uw producten en activiteiten. Wij ondersteunen webpagina en zoekwoorden met de juiste anchor teksten en links.

Waarom linkbuilding?

Linkbuilding is nog steeds een belangrijk aspect om hoger te scoren in zoekmachines. De dag van vandaag is een webpagina met goede relevante content allen n iet goed genoeg meer. Uw website moet geoptimaliseerd worden, per zoekwoord moet er een afzonderlijke SEO landingspagina geschreven worden die nadien ondersteund moet worden door linkbuilding. Ons team kan uw de vindbaarheid van uw website of webpagina’s verbeteren  Onze linkbuilding pakketten helpen je om jouw vindbaarheid te verbeteren. Wij doen niet aan zogenoemde ‘linkfarming’ of andere dubieuze technieken om jouw site van backlinks te voorzien.

Contacteer ons

Zoek je een betrouwbare en succesvolle partner in Vlaanderen die voor een linkbuildingstrategie kan uitwerken dan bent u bij ons aan het  het juiste adres. Contatcteer ons om de mogelijkheden te bespreken.


Maak een afspraak